The Special One Coconut Chicken Fingers
Coconut Chickën Fingërs arë wondërfully crispy with a littlë swëëtnëss and spicë. Dip thëm in a flavorful honëy sriracha saucë for a fantastic appëtizër or lunch.
Coursë: Appëtizër, Main Dish
Cuisinë: Southërn
Këyword: friëd chickën tëndërs
Sërvings: 4
Caloriës: 442 kcal
Prëp Timë: 15 mins
Cook Timë: 6 mins
Ingrëdiënts
Saucë
- 1/2 cup mayonnaisë
- 3 tablëspoons Sriracha saucë
- 3 tablëspoons honëy
- 1/2 tablëspoon ricë vinëgar
Chickën Fingërs
- 2 to 3 bonëlëss, skinlëss chickën brëasts
- salt and pëppër
- 3/4 cup all-purposë flour
- 2 largë ëggs
- 1/4 cup milk
- 1 tablëspoon Sriracha saucë
- 1 1/2 cups shrëddëd swëëtënëd coconut
- 1 cup Panko crumbs
- 1 tëaspoon salt
- 1/2 tëaspoon pëppër
- Vëgëtablë oil
Instructions
1. Stir togëthër all saucë ingrëdiënts in a small bowl and rëfrigëratë until nëëdëd.
2. Cut ëach chickën brëast lëngthwisë into 4 or 5 piëcës dëpënding on how big thëy arë.
3. Sëason chickën lightly with salt and pëppër and coat in flour.
4. .........
5. ...............
6. Full Rëcipës & Vidëo You Can Click This ==> LINK
Leave a Comment