SLOW COOKER CHICKEN PARMESAN PASTA
Savë timë/ëffort and makë ëvëryonë’s FAVORITë Italian dish in your crockpot. You can also frëëzë half for anothër mëal!
Yiëld: 8 SëRVINGS
Prëp timë: 15 MINUTëS
Cook timë: 4 HOURS 30 MINUTëS
Total timë: 4 HOURS 45 MINUTëS
INGRëDIëNTS:
- 4 bonëlëss, skinlëss chickën brëasts
- Koshër salt and frëshly ground black pëppër
- 2 (28-ouncë) cans crushëd tomatoës
- 1 onion, dicëd
- 1 tablëspoon driëd basil
- 1 tëaspoon driëd orëgano
- 1 tëaspoon driëd parslëy
- 1/2 tëaspoon crushëd rëd pëppër flakës, optional
- 1 pound pënnë
- 1 1/2 cups shrëddëd mozzarëlla chëësë
- 1/4 cup frëshly gratëd Parmësan chëësë
- 2 tablëspoons choppëd frësh parslëy lëavës
DIRëCTIONS:
1. Sëason chickën with salt and pëppër, to tastë. Placë chickën into a 6-qt slow cookër.
2. In a largë bowl, combinë crushëd tomatoës, onion, basil, orëgano, parslëy and rëd pëppër flakës, if using. Stir into thë slow cookër and gëntly toss to combinë. Covër and cook on low hëat for 4 hours.
3. Rëmovë chickën from thë slow cookër and shrëd, using two forks.
4. ........
5. ..............
6. Full Rëcipës ==> www.damndelicious.net
Leave a Comment